volledig fietspad Spieveldstraat - Sint Niklaas

Beste bewoners en weggebruikers

Onlangs deed ik via Hoplr al een mededeling aan de buurtbewoners dat ik onze schepen, mevrouw Geerts, mailde met de vraag de ene kant van de Spieveldstraat (van de fietsenwegel tot aan de Weynstraat) even veilig te maken als de andere kant (fietsenwegel tot aan Bekelstraat). Helaas kreeg ik geen respons op mijn vraag. De Spieveldstraat stond onlangs op nummer 1 qua snelheidsovertredingen. Sinds enkele jaren is de baan van 70 naar 50 km/u gegaan, maar helaas wordt deze regeling te weinig gerespecteerd. Aangezien deze straat toch wat verkeer kent is het niet onbelangrijk om de zwakke weggebruiker een veilig gevoel te kunnen geven. Ik denk bij deze aan de vele joggers en fietsers die ik dagelijks zie passeren, maar ook wandelende mensen, jong, oud, met kinderen, met honden..... 

Daarom vraag ik aan jullie deze petitie te tekenen in de hoop dat iemand die hier bevoegd voor is mee aan de kar te laten trekken zodat ook wij ons veilig op de straat kunnen begeven.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

LET OP, JE MOET JE HANDTEKENING NADIEN NOG BEVESTIGEN VIA EEN MAIL DIE WORDT TOEGESTUURD.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Vanessa Maes toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook