VZW Sophie's angels "Vuurwerk schaadt mens ,dier en natuur." Dit moet stoppen !!!!

Vuurwerk schaadt mens, dier en natuur. Mensen veroorzaken, krijgen ongevallen, honderden vermiste hondjes met oudjaar, miljoenen vogels die vluchten, wilde dieren raken in paniek, vuurwerksmog zorgt voor ademhalingsproblemen, het feest van oudjaar wordt omgetoverd tot oorlogsgeweld.

In deze tijd waarin terrorisme een zaak is waarmee rekening moet gehouden worden kunnen we ons niet veroorloven van vrij vuurwerk/explosieven te koop aan te bieden, laat staan op straat af te schieten... .

In vele steden en gemeenten kunnen/durven zelfs de hulpverleners niet meer de straat op, mede omdat het doel/nut van dit vuurwerk misbruikt word.

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Sophie's Angels Joneske Lanens. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook