Wij willen onze kleinkinderen zien

Daar het Europees hof al een beslissing heeft genomen dat grootouders ook recht hebben om hun kleinkinderen te zien, doen wij grootouders die verstoten zijn een beroep op de regering. Wij vragen de Nederlandse regering in actie te komen, en het verdriet van de verstoten grootouders niet langer te negeren. Er is teveel verdriet onder deze groep en niet te vergeten bij de kleinkinderen, die kinderen die een band hadden met opa en oma en dan ineens zien ze hun geliefde niet meer. Het is ook in het belang van de kleinkinderen dat ze hun opa en oma weer zien die ze een vertrouwde en veilige basis bieden. Daarbij opgroeien zonder een opa en oma die er wel zijn maar ze niet mogen zien zullen deze kinderen beschadigen. In het stadium dat deze kinderen tieners of volwassen zullen worden is de kans groot dat zij te kampen krijgen met verlatingsangst..onzekerheid...en wantrouwen. Dit hun ouders gaan verwijten en er nog meer ellende zal ontstaan. 

 

Regering help de grootouders en hun kleinkinderen om een goede basis te leggen.

 

Wij zullen alle verzamelen de handtekeningen dan ook aanbieden in Den Haag 

 

 

Steun deze actie en teken mee voor de kinderen

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik M de Beer toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook