Wij willen tropenrooster!

Omdat wij netjes aan de school hebben gevraagd om een tropenrooster, en hier geen reactie op hebben gekregen, roepen wij alle leerlingen van Het Erasmus Almelo op om morgen om 12.50 een watergevecht te starten door en met de hele school. Dit doen wij als protest, omdat wij geen tropenrooster krijgen. We zullen ons op een of andere manier toch moeten afkoelen, als wij dat niet krijgen voeren wij dit plan uit! Dit omdat het niet uit te houden is in de lokalen, leraren en leerlingen zeuren over dat het niet uit te houden is, mensen vallen flauw en kunnen niet presteren terwijl alle lessen en proefwerken gewoon doorgaan. UIT PROTEST HOUDEN WE EEN WATERGEVECHT! Door de petitie te tekenen laat je zien dat je mee doet!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Alle leerlingen van Het Erasmus toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook