wij willen wicked terug in nederland!!!

De musical wicked heeft na ruim 14 maanden helaas het veld moeten ruimen voor de musical sister act in verband met de planningen van stage entertiament.

Wicked heeft zijn laatste voorstelling gespeeld op 11-01-2013 en is het doek denifitief gevallen voor deze top productie.
Met de amazing willemijn verkaik die naar mij idee gewoon de allerbeste elphaba is van alle wicked producties over heel de wereld zo'n warme stem die is gewoon bijzonder dan al die andere elphaba's die tegen het schellen aan zitten.
naar mij idee is nederland nog niet klaar met wicked nederland heeft deze productie echt ontarmd.
het verhaal,het decor,de acteurs,de dialoge,de kostums, de muziek zo magice het is zo goed in elkaar gezet en verdiend gewoon langer dan 14 maanden in nederland te spelen en een nederlands cast album op zijn minst.

ik wil met deze petitie bereiken dat joop van de ende theater producties er over gaat na denken deze musical weer terug naar nederland te halen na sister act en een open einde productie er van te maken + een cast album.

als jij dat ook vind teken dan deze petitie hoe groter de de kans dat we met ze alleen iets te weeg kunnen brengen al vast bedankt

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik bastiaan geelen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook