Wiskunde niet gehaald, maar tóch naar het tweede jaar?

Beste student,

Vind je dat de kwalitatieve eis van wiskunde op de Haagse Hogeschool ook zoveel druk oplevert? Vind je de eerste kans (de instaptoets) geen "echte" kans en vind je het zonde dat je om die reden slecht presteert? Teken dan deze petitie die ons allen helpt een oplossing te vinden, zodat wij over kunnen gaan naar het tweede jaar en/of een extra kans kunnen krijgen.

Waarom deze petitie? 
Omdat de kans erg groot is dat volgend jaar de kwalititieve eis wordt afgeschaft en vrijwel geen enkel andere hogeschool deze kwalitatieve eis stelt. Ook hangt alles dan af van wiskunde, terwijl de opleiding meer dan alleen uit wiskunde bestaat.

Dit is ook oneerlijk tegenover de studenten die van het MBO komen, omdat zij minimaal drie jaar lang geen wiskunde hebben gehad. Daarnaast wordt door de Haagse Hogeschool gezegd dat je dan die wiskundezomercursus had moeten volgen. Echter, kan niet iedereen dat zich veroorloven.

Oproep
Wij willen jullie vragen deze petitie te ondertekenen en door te sturen naar de studenten die ook deze kans willen. Ben je wel goed in de andere vakken, maar heb je wiskunde ook niet gehaald? Teken deze petitie dan ook!

Alvast bedankt en wij wensen iedereen erg veel succes.

Met vriendelijke groeten,Studenten van de Haagse Hogeschool

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik AC1/BE1 toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook