houd onze veilige haven open!!!!! (zorgboerderij t polboske)

cropped-Boerderij_zomer_3-2.jpginfo zorgboerderij <---- REDEN VAN SLUITEN

 

Help ons Zorgboerderij ''t pólboske te behouden!

De boerderij is opgericht door Jef E. een man die voor veel jongeren van 12 tot 25 jaar een rot is de branding is. Hij vangt jongeren met ernstige gedrags problemen en jongeren die en/of ernistig misbruikt en mishandeld zijn. In welke vorm dan ook. Elke jongere is gelijk aan Jef en er zijn geen uitzonderingen. Voor veel jongeren en ook ouders is hij een redder in nood en een engel op aarde deze man kan dingen in het gedrag van jongeren wat goed geleerde SPW medewerkers niet eens kunnen bereiken. hieronder een kort persoonlijk verhaal van een client. S. 21 jaar.

 

Ik ben toen ik 14 jaar oud was uit huis geplaatst en bij jeugdzorg+ in gesloten instellingen geplaatst. Ik moest serieuze gedragsproblemen hebben. Niks van waar, ik ben vanaf mijn 4e tot mijn 12e seksueel en geestelijk mishandeld en vertrouwde de wereld om mij heen niet meer, al deze instellingen waar ik al die jaren heb gewoond hebben niks geholpen want misbruik stopt vaak niet in zon internaat. toen ik 19 was had ik een gesprek met een psychiater die tot de conclusie kwam (gelukkig) dat de zorgboerderij geschikt was voor mij. Jef zei je hebt geen gedragsproblemen je bent erg beschadigd en daar moeten we wat aan doen. Hoe erg ik al die jaren opgesloten werd gehouden liet Jef mij vrijheid zien. Hoewel ik geen enkele man vertrouwde heeft hij mij laten zien dat niet elke man verkeerde bedoelingen heeft. Jef is voor mij persoonlijk een soort vader figuur maar ik weet zeker dat ik dat ook voor meerder clienten mag zeggen. Wat alle instellingen, psychiaters, psychologen en therapeuten met mij hebben geprobeerd aan therapieén en trainingen is het Jef gelukt om mij in 2 jaar tijd te ontpoppen als een zelfstandige vrouw die mensen weer kan vertrouwen en het zelfs heeft aangedurfd om een relatie aan te gaan met een hele lieve jongen, die weer met mensen kan praten en haar gevoelens kan uiten zonder bang te zijn voor een oordeel. Jef gaat niet met je om als een 'client' nee, hij behandeld je als zn eigen kind. Was ik hier toen ik 14 was maar gekomen dat had mij zoveel pijn bespaart.

 

Help ons de zorgboerderij te behouden, teken voor ons dit is ons thuis en onze haven.

 

 


shirley oldenburg (cliént zorgboederij 't pólboske    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook