Sytze van der V weg uit Amersfoort

crusaders

/ #220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-25 09:12

#213: bas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Hallo Bas, bedankt voor je openhartige antwoord. Ik kan je tot op bepaalde hoogte begrijpen, vind het heel erg voor je wat je is overkomen maar dat neemt niet weg dat ik bij mijn standpunt blijf dat dit soort mensen (waarvan  onomstotelijk vaststaat met glashard bewijs dat ze schuldig zijn) keihard moet worden aangepakt. De wetgeving blijft hierin helaas bijna altijd in gebreke en daarom zeg ik dat ik er zelf ook iets aan zou toevoegen. Je zegt, begrijpelijkerwijs met jouw ervaring, dat je haat voelt voor mensen die te keer gaan tegen pedosexuelen, ik zeg je dat ik een mogelijk nog grotere haat voel tegen die mensen die de pedo's willen begrijpen, beschermen, vergoeilijken (zelf ook misbruikt, slechte jeugd, op zoek naar liefde, probeert te onderdrukken maar lukt niet etc) en dat ik misselijk word als ik hoor wat voor "straffen" ze krijgen. Een Robert M. (die ik inderdaad wel een beestmens zou noemen) die o.a. door muziektherapie weer op het rechte pad gekregen moet worden......  Een persoon als hij die zich tot het einde arrogant bleef opstellen, helemaal geen echte spijt betuigde, alles zo ingenieus had aangepakt had van mij de doodstraf (mocht hij bestaan hebben) mogen krijgen.

Het verbazingwekkende met pedo's is dat ze bijna altijd weer in dezelfde fout vervallen, dat ze altijd weer kinderen (gelegenheden waar kinderen veel komen) opzoeken, dat ze vaak nog steeds ervan overtuigd zijn dat ze kinderen eigenlijk alleen maar lief hebben, aandacht geven die  ouders niet geven, kortom dat ze er nog steeds niet van bewust zijn dat ze helemaal fout zitten en dat ze zich hun ogen uit hun kop zouden moeten schamen.  Net als deze Sytze die met alle geweld dáár wil wonen, ik zeg niet dat het 100% zeker is dat hij het weer zou doen maar je hoeft geen genie in kansberekening te zijn om vast te stellen dat de kans wel groot is....... Waarom zou je jezelf expres aan bepaalde verleidingen blootstellen als je iets echt niet meer wil doen? Waarom niet respect tonen voor de inwoners (aangezien jij degene bent met een schuld) en gehoor geven aan het verzoek te verkassen? Hij had dit allemaal toch zelf al kunnen bedenken. Jij denkt dat hij oppositioneel opstandig is en een provocateur, o.k. maar dan vraag je erom dat de mensen korte metten met je maken en verspeel je ook bepaalde rechten en evt. bepaald begrip.

Het laatste wat ik nog wil zeggen is dat ik begrijp dat jij af en toe opborrelende wraakgevoelens koestert tegen het meisje en omgeving (en daar veroordeel ik je zeker niet op) maar dat ik dat niet op 1 lijn kan stellen met wraakgevoelens die b.v. ouders kunnen hebben t.a.v. diegene die hun kind misbruikt daar het in het eerste geval om een klein persoon gaat die niet ten volle verantwoordelijk kan worden gesteld voor denken en doen, terwijl bij een pedo het om een volwassen man gaat die 100% toerekeningsvatbaar is en zijn eigen lusten laat prevaleren ten koste van een onschuldig kind die een gruwelijke ervaring voor altijd met zich mee draagt.

Ik wens je veel goeds toe en hoop dat je een baan vindt.