Behoud een zwembad Brandenburg gemeente de Bilt

Peter

/ #267 Het was begin zomer midden jaren tachtig ik werd 16 eindelijk mocht ik op een brommertje.

2015-06-20 16:47

Een van de dingen die meteen in me opkwam was dat ik toen zelf naar Driebergen of Maarssen of Nieuwegein kon om naar een fatsoenlijk zwembad te gaan waar je ook plezier kunt hebben als je weer eens de hele zomer wegregent in dit land.

Zwembad Brandenburg werd na jaren eindelijk gerenoveerd ik dacht nou het gaat er toch van komen, het duurde ongeveer een jaar voordat het weer geopend werd.

Nou maar eens kijken wat ze ervan gemaakt hebben, de teleurstelling droop bij iedereen van het gezicht af. 

Als je het doet doe het dan goed of helemaal niet, nog steeds vluchten zomers 10 duizenden Biltenezen naar omringende gemeenten om plezier te hebben in het zwembad.

Het zal me niets verbazen dat dit de reden is dat er geen fatsoenlijk zwembad komt in deze grote gemeente.

Er wordt meer geld verdient aan het feit dat mensen verderweg naar een zwembad of iets anders moeten om zich te vermaken.

Als wij in deze gemeente een fatsoenlijk zwembad krijgen waar je op de fiets naar toe kan en je koopt een abonnement voor de zomer dan heb je veel plezier voor weinig geld.

En dat is nou net niet de bedoeling dus als er een nieuw zwembad komt neem dan maar van mij aan dat het 1 grote teleurstelling wordt zodat iedereen alsnog met de bus, trein, auto, scooter moet om te relaxen in de zomer.