Sociale woningbouw Essendael

Kees v. D. Essendael

/ #13 Gemeente Albrandswaard moet zich schamen

2016-06-17 19:20

Gemeente Albrandswaard moet zich gaan schamen. Een of andere lokale partij (Opa) die wel opkomt voor Portland en de rest in de kou laat staan. Zal vermoedelijk zelf daar wonen. Een dossier met geheim erop en langs de deuren in Portland handtekeningen verzamelen. Nooit is er gesproken over sociale huurbouw in Essendael. Bestemmingsplan wordt naast zich neergelegd of is ineens op meerdere manieren op te interpreteren. Zouden in eerste instantie ouderen/bejaarden komen.

Kijk even naar de wijk Vrijenburg waar ook dure huizen zijn gebouwd, gemixt met sociale huurwoningen... onverkoopbaar en de waarde van je huis keldert. Dit is helaas een van de vele voorbeelden.

Albrandswaard heeft verzuimt de wijk Essendael te informeren. Schandalig!! Ze wonen er zelf natuurlijk niet. Het veroorzaakt een hoop onrust in de wijk! Je huisje zal maar net opgeleverd zijn aan de Willem de Koning Allee.

80 woningen in de wijk zelf en net op het randje bij de voetbal gaan we ook nog wat plaatsen... Oftewel alle ellende plaatsen we in de wijk Essendael. Het is nu nog lekker wonen maar dat zal dadelijk anders zijn. Je ziet nu al waar de huurwoningen staan dat er genoeg politie inzet is geweest. Dus laten we dit niet verergeren.

 

Een ongeruste wijkbewoner..