Stop intimidatie en bedreiging van Gülen-aanhangers in Nederland


Gast

/ #13

2016-07-29 20:33

Mensen moeten zich Als MENS gedragen en kunnen na denken!
Wat helaas vele AKP aanhangers zich alleen maar door de Turkse Journalistiek laat leiden. Die niet OBJECTIEF /OPRECHT is! en zich gewelddadig vertonen. Dit door oproepen van Erdogan en zijn Organisaties hier in NL & EU, zoals: De Consulaten, UETD, DIYANET, MIILI GÖRUS. Alle drie met verschillende vertakkingen. En aangesloten andere organisaties!
De meesten doen het voor het geld dat hen is toegezegd!
Anderen doen het UIT ANGST, WAT ALS ZE ONS OOK bedreigen etc..
En helaas ook die uit zogenaamd NATIONALISME doen!
Een zeer openlijk te zien: "opgezette COUP". EEN KIND ziet het zelfs maar Met een eenrichtings cerkeer Media, een KUDDE ouderen Helaas NIET (RECITATIE VAN SCHRIJVER WIJLEN A.NESIN).

Dit wat ze doen en uithalen, hebben ze nooit tegen de echte TERRORISTEN gedaan! Waarom: Omdat de echte Terrorist glijk met tegenslag komt en bedreigt! En wij, onze hoop is ALLAH/God de Almachtige en rechtvaardige! Er komt insaAllah gauw een Oplossing! God zal kwaad nooit vergeven!
En nooit lang uitstellen!

Want niemand heeft zelfs een vuist geslagen tegenover aanslagen / in beslag names/vuile uitroepingen etc...
Uitzondering bij specifieke op individuele persoonlijk lichamelijke acties zouden zich voor hebben gedaan, maar welke zelfs een speld op de hoiiber niets voorstelt!

Moge God Ons allen BEWUST zijn verschaffen en de echte kwaad aardigen Laten ZIEN! Dat ZIEN inze buren..nederlandse.. vooral de Gouden genratie!

Hoop het Kudde gedrag van kennisen/buren snel tot einde zal komen!
Want zij die ons (meesten van ons) al vanaf Jeugd kennen, weten zeer goed dat ik en mijn vrienden nooit en nimmer kwaad op de agenda hebben gehad en ZELFS ook Nu Niet hebben EN HET OOK NIET ZULLEN HEBBEN!