ABP Stop Funding Israeli Apartheid!

Quoted post

Hekel aan schijnheiligen

#121

2014-08-27 11:24

Wat een walgelijke oproep. Wel mogen investeren in de hele wereld maar niet in Israel. het land waar de 1 miljoen Arabieren (en vooral vrouwen en al helemaal homo's) meer rechten hebben dan waar dan ook in de Arabische wereld. Zo stuitend dit. Je kan niet met goed fatsoen Israel eruit halen en wel op vakantie gaan en investeren in Turkijke (bezetting Koerdistan en Cyprus, gene vrije media), Marokko (bezetting zuidelijke Sahara, verbod op bekeren naar Christendom etc.

Iedereen die dit steunt is niet zozeer betrokken met de Palestijnen want in de bedrijven op de westbank werken juist veel Palestijnen, die ontneem je hun baan nameijk MAAR zijn tegen Israel. 

 

Juist moeten Israelische bedrijven met Israelische en Palestijnse werknemers bestaann; dat brengt mensen samen, geeft Palestijnen een inkomen etc. Beste kans op vrede maar nee de indieners van deze petitie willen geen vrede net als Hamas. Wie zijn dan het slachtoffer; juist de Palestijnen!

 

Schijnheiligen. 

Reacties

pro Israël

#131 Re:

2015-04-11 19:43:06

#121: Hekel aan schijnheiligen -  

 Hier ben ik het helemaal mee eens! Als het gaat om Israel dan is het huis te klein. Al die zogenaamde pro-palestijnen en hun zogenaamde rechtvaardigheidsgevoel. Als Palestijnen Joden doden of bussen opblazen dan kraait er geen haan naar. Niemand geeft daar wat om! Maar o wee als er ook maar één palestijn gedood wordt dan staan alle kranten hier in Nederland bol. Ze hebben gelijk met de Muur.

Nederlanders zijn huichelaars of lopen over van domheid.