Een Veiliger Pepingen voor onze kinderen

Quoted post

Stefaan pierreux

#7 U verdient het diepste respect !

2014-12-09 07:05

Geachte heer De Windt, ik wens U veel succes met uw waardevol initiatief.

Dat U de moed heeft uw stem te laten horen stemt ons hoopvol en U kaart een probleem aan dat alle inwoners van Pepingen aangaat.

Het is mijn vurige wens dat dit kan geschieden over de grenzen van de gemeentelijke politiek heen, er is reeds teveel tijd verloren gegaan zowel in het verleden als het heden....tijd voor actie !

Velen hebben de mond vol van een vlotte doorstroming van ons dagelijks verkeer, echter mijn inzien dient te focus te liggen op een veilige doorstroming. De burgers zullen moeten leren aanvaarden dat vlot en veilig niet altijd samen gaan.

Succes met het verdere verloop van de actie.

 

Reacties


Gast

#8 Re: U verdient het diepste respect !

2014-12-10 12:32:35

#7: Stefaan pierreux - U verdient het diepste respect ! 

 Ik dan U voor de steun hoe meer mensen tekenen hoe beter.We moeten in actie komen en dat voor de veiligheid van onze kinderen.Dat primeert boven alles.

Ik moet wel meedelen dat dit om een petitie gaat die die geen enkele poletieke strekking heeft ik ben de petitie begonnen omdat ik het beu ben dat er niets wordt bgedaan aan de verkeersveiligheid.En dat in Pepingen en omstreken.Als je klein ternouwernood tot 3x toe bijna omver gereden is dan begin je eens serieuse na te denken.Als je auto's zie voorbij rijden aan een onaanvaarbare snelheid dat kan gewoon niet.

Beste Stefaan ik dank U voor het respeckt maar U verdient het respeckt om deze petitie te tekenen met de meeste hoogachting.

Geert De Windt

Ilse

#18 Re: U verdient het diepste respect !

2015-04-01 08:29:26

#7: Stefaan pierreux - U verdient het diepste respect ! 

 Je kan dit niet meer vlot noemen he, vlot en veilig gaan goed samen. Maar snelheid en veiligheid gaan niet samen. Vlot verkeer betekent dat iedereen zich aan de afspraken en regeld houdt maar vandaag de dag denken de meeste chauffeurs dat ze sneller aankomen door sneller te rijden en zo houden ze het verkeer juist op. En Oh Wee als ze zelf in een ongeluk betrokken raken. Dan hebben ze niks gedaan hoor!