Stop de demonisering van vluchtelingen!

Quoted post


Gast

#90

2016-02-26 19:16

Een groep van bijna dertig mannelijke migranten heeft in een winkelcentrum in de Noord-Duitse stad Kiel drie jonge vrouwen achtervolgd, ingesloten en lastig gevallen. Het incident vond donderdagavond plaats niet ver van het station, aldus de politie vrijdag.

 

Het begon met twee Afghanen die de meisjes van vijftien, zestien en zeventien jaar volgden en met telefoons filmden. Daarna groeide de groep aan tot bijna dertig mannen. De veiligheidsdienst van het winkelcentrum waarschuwde de politie, die de twee Afghanen, negentien en 26 jaar oud, alsmede twee andere mannen aanhield. Volgens de politie is het tijdens de confrontatie niet tot seksuele handelingen gekomen.

De Bondsdag nam juist vrijdag een voorstel aan dat het vergemakkelijkt om buitenlanders die zich schuldig maken aan strafbare feiten, uit te zetten.

Reacties


Gast

#92 Re:

2016-02-26 23:48:33

#90: -  

 Wat mooi van je dat je geheel vrijwillig precies laat zien waarom het zo broodnodig is dat de demonisering van vluchtelingen wordt aangepakt. Het artikel dat je hier citeert gaat immers niet eens over vluchtelingen, maar zo presenteer jij dat hier wel.

"Die beiden Haupttäter stammen aus Afghanistan und wohnen in Kiel. Sie mussten eine Nacht in Polizeigewahrsam verbringen. Der 19- und der 26-Jährige hatten bei ihrer Festnahme massiven Widerstand geleistet, Beamte attackiert und bespuckt. Pohl sprach von schwerer Körperverletzung. Gegen die insgesamt vier festgenommenen Männer seien Strafanzeigen erstattet worden. Alle leben schon seit längerer Zeit in Deutschland und haben einen festen Wohnsitz, weshalb sie wieder auf freien Fuß gesetzt wurden."

BRON