Stop kilometer heffing


Gast

/ #13

2014-02-09 01:44

Ik doe 37000 km per jaar om naar mijn werk te gaan. Is dat een misdaad ? Is het mijn schuld dat ze in Antwerpen een beter loon betalen dan aan de kust voor hetzelfde werk ? Ik verlies natuurlijk een redelijk bedrag aan brandstof en wagen onderhoud. Maar daar draait de economie ook mee.
Ik werk niet enkel voor het geld wat natuurlijk wel de hoofdreden is zoals de meeste mensen. Maar mijn shift systeem bezorgt mij volle vrije dagen. Aan de kust is dergelijk systeem niet alom tegenwoordig. Betaal ik nu nog niet genoeg belastingen, taksen en accijnzen ? Het is één grote geldklopperij zoals alle andere belastingen.Van de wegentaks wordt nog geen 25% gebruikt om onze wegen te onderhouden... De werkmens is uitgeperst ! Het moet stoppen en wel direkt ! En wij verder ook nog betalen voor al die andere luiaards en profiteurs. Zowel belgen als vreemdelingen... Het is altijd hetzelfde : mensen die geen praktijkervaring hebben gaan beslissen voor anderen. De ene studie is al meer gemanipuleerd dan de andere. En zo kunnen we nog uren doorgaan. Een krom gewerkte arbeider voor dat ietsje meer...maar dan pakt de staat ook nog rap dat af. We zijn verdomme al de helft van ons loon kwijt aan allerhande belastingen en bijdragen. En wat krijgen we ervoor terug ? Juist, twee keer niets. En op radio en TV ons maar blijven voorliegen en manipuleren. Wacht maar tot de mensen echt niets meer hebben. Dan gaan ze 'en mass' Brussel in brand gaan steken.
Wat voor een achterlijk en onnozel bestuur hebben wij hier eigenlijk? Niet dat het elders zoveel beter is... Maar de manier waarop er in Brussel èn in heel veel van onze bedrijven beleid gevoerd wordt, roept toch veel vragen op.