Steun Jitse Akse


Gast

/ #11084

2016-01-19 03:59

Het westen geeft honderden miljarden uit aan het defensie-apparaat. Het doel is om onze landen te beschermen tegen "de vijand". IS en Al Qiada plegen telkens aanslagen in de wereld. Miljoenen mensen zijn op de vlucht. Europa kan de vluchtelingenstroom niet aan. De vluchtelingen kosten ons nog eens miljarden. We geven nu dus dubbel geld uit. Zoewel aan defensie als aan vluchtelingen en nog voorkomen wij niet dat er talkloze doden vallen.

En de politiek.... die stond erbij en keek er naar .... Nu is er een man die laat zien wat er nodig is en die wordt opgepakt. Jitze is het voorbeeld van wat de politiek zou  moeten doen. De westerse coalitie zou IS in enkele maanden kunnen uitschakelen, als zij op de grond zouden mee vechten. Goed getrainde militairen met moderne wapens. NU laat het laffe westen de Koerden met gebrekkig materiaal en minder goed getrainde militanten de boel opknappen. Het gaat nu niet meer om de strijd tussen de Koerden en Turkije of Assad .... Het westen wordt bedreigd ... Wij zijn allemaal een potentiëel doelwit van IS. De hele westerse beschaving wordt bedreigd.

De westerse politiek moet nu gaan reageren. Jitze maakt een statement. Hij laat zien dat er wel degelijk iets gedaan kan worden. Met gevaar voor eigen leven. Het OM heeft boter op hun hoofd. De zoveelste keer dat ze de plank compleet mis slaan. Het doel is om te voorkomen dat mensen naar Syrië afreizen om te gaan vechten. Nu Jitze heeft laten zien dat één man wel degelijk verschil kan maken, bereiken ze precies het omgekeerde.

 

Politiek .... Laat geen burgers of veteranen naar Syrië gaan, maar stuur onze getrainde militairen daarheen. Dit is waar ze voor opgeleid zijn. Om ons te beschermen. We moeten nu gaan ingrijpen !