Steun Jitse Akse


Gast

/ #12317

2016-01-21 11:19

Hoe hypocriet kan de Nederlandse Justitie toch zijn !
Terug gekeerde Jihad-strijders worden "met rust" gelaten; volgens zeggen "houdt men ze in de gaten" terwijl hun radicalisering ieder moment kan exploderen! Deze figuren zijn in vreemde krijgsdienst (IS) getreden wat volgens de Nederlandse Grondwet niet mag maar ja… wat heeft de Nederlandse overheid als antwoord op mensen met een dubbel-pasoort? Niets….immers? Zij mogen zichzelf ongestraft als meedogenloze killers laten filmen en fotograferen.
Het steunen van de Koerden, die van de Nederlandse regering alleen maar kunnen rekenen op een partij nachtkijkers en overtollige kogelvrije vesten is door Jitske omgezet in een persoonlijke daad die hij blijkbaar "open en bloot " ten volke kenbaar heeft gemaakt. In Nederland ben je dan een makkelijke prooi zoals maar weer blijkt.
Ach… wij "gewone" mensen zijn ongetwijfeld te dom om dit te begrijpen; mond houden en belasting betalen…. Deze petitie MOET door nog meer mensen ondertekend worden !!! Jitske mag niet vervolgd worden…. waarom moet ik in deze zaak zo sterk aan Eric O. (t.t.t. beroeps-militair in Irak) denken die toentertijd zo voortreffelijk is verdedigd door Mr. Knoop?