Steun Jitse Akse


Gast

/ #12368

2016-01-22 09:23

Jitse Akse heeft precies dat gedaan waar 'onze' politici te laf voor zijn!

Stel je toch eens voor dat Engeland en Amerika in WOII Europa alleen maar hadden gebombardeerd en geen grondtroepen hadden durven inzetten.

'Nederlandse' ISIS-strijders  mogen hier terugkomen en worden slechts 'in de gaten gehouden', maar iemand als Jitse Akse wordt opgepakt..

Nederland is de omgekeerde wereld ga ik steeds meer denken. Alles wat NIET mag kan in Nederland. Het paradijs voor oa. oplichters. Ook daar hetzelfde: zodra die de politie bellen omdat ze zogenaamd gehinderd worden door TV-ploegen die weleens hun kant van het verhaal willen horen staat die hun binnen een paar minuten terzijde.. Ook de advocatuur: die heren staan gelijk klaar voor dit tuig, hoe groter en ernstiger de misdaad hoe 'betere' advocaten, vaak zelfs gratis en deze 'heren' proberen vervolgens op alle mogelijke manieren hun'cliënten' een terechte straf te laten ontlopen en ondermijnen zo het hele rechtvaardigheidsgevoel van de maatschappij. Wat een vak: advocaat.. Je leven in dienst van de misdaad.. Wat mensen al niet doen voor wat rotcenten..

Daadkrachtig optreden TEGEN dit soort lieden, al doen tientallen mensen aangifte: ho maar.. Mede daardoor wordt het alleen maar van kwaad tot erger, toch?

Politiek en vooral justitie zouden eens grondig hervormd moeten worden.