Steun Hessel Wiegman


Gast

/ #1187

2016-01-30 20:11

Wij hebben als Belgisch koppel op vakantie in Nederland ooit een zeehond geadopteerd via zeehondencrèche Lenie 't Hart, zijn naam was "Currupipi", Wij hebben hem na genezing en aangesterkt te zijn vrijgelaten op Terschelling. De man die ons daar op de geschikte vrijlaat-plaats bracht ,was Hessel. Die man was begaan met het lot van de zeehond. Dat hij nu wordt vervolgd getuigd van onwetendheid. Die man leeft voor het welzijn van de zeehond.
Wat wij wel hebben vernomen is dat er een nieuw management is in Pieterburen. Waarschijnlijk zo'n bende nietsnutten die er enkel geld willen uitslaan ipv voor het dierenwelzijn te zorgen .
Bij onze vrijlating maakten we reeds kennis met een klojo die zich voorstelde als één vd nieuwe managers die voor het eerst een vrijlating bijwoonde.
Ondertussen kregen we van Lenie 't Hart ook een brief dat zij zich totaal distancieerd van het nieuwe management van de zeehondencrèche.
Toch erg dat een bezieler van zo'n levenswerk haar stichting naar de vaantjes ziet geholpen door een bende geldwolven die niets met de zeehonden inzitten .
Het zijn die onmensen die tegen de schandpaal dienen gezet te worden en bekogeld dienen te worden .
Dat zijn de kwallen die moeten vervolgd worden .
Een dierenvriend uit België