Geen wk 2018 in Rusland

Quoted post


Gast

#292

2014-07-27 09:03

niet alleen is er de vliegtuigramp maar er orden ook dagelijks holebi's gemarteld en de machthebber laten gewoon begaan alsof dat geen mensen zijn

Reacties


Gast

#297 Re:

2014-07-27 09:24:04

#292: - niet alleen is er de vliegtuigramp maar er orden ook dagelijks holebi's gemarteld en de machthebber laten gewoon begaan alsof dat geen mensen zijn

Hou dan een petitie voor het laatste: de emancipatie van sexueel andersgeaarden.

De vliegramp vondt plaats in Oekraïne, niet Rusland. Bewezen is het (nog) niet, maar als inderdaad de separatisten het vliegtuig hebben neergehaald, dan zijn dat Oekraïeners, niet Russen. Zij zouden graag bij Rusland horen, maar zijn geen Russen en wonen niet in Rusland.

Waarom wil je dan toch 160 miljoen Russen straffen voor een misdaad die zij niet begaan hebben? Je kunt wel zeggen dat Poetin verantwoordelijk is, omdat hij het luchtafweersysteem heeft geleverd, maar wie zegt dat dat luchtafweersysteem niet van Amerikaanse makelijk is? Of Israëlisch, Frans, Duits, Nederlands? De VS was wel erg snel met het noemen van een BUK systeem, terwijl nu nog steeds niet het minste bewijs is gevonden voor een raketaanslag, laat staan welke raket dat dan zou zijn.

Wijs pas met een vinger als je zeker weet dat je de juiste richting uitwijst. En straf pas iemand als schuld bewezen is.

Maar aangezien we op dit moment nog helemaal niets zeker weten, is deze petitie niets anders dan massahysterie, aangezwengeld en gaande gehouden door de media (het is komkommertijd, weet je wel).

Open je ogen en zie voor jezelf. Open je geest en denk voor jezelf. Laat je niet willoos leiden door anderen.