geen AZC in Geldermalsen

Quoted post

triest heel triest

#661

2015-12-14 14:26

 

 

 

Plotseling ziet de gemeente de GOUDPOT voor het onderstaand probleem waar ze anders van al jaren waar ze anders niet uit komen: Onderstaande tekst is lang geleden al geplaatst door de Gelderlander. 

Dank je wel Gemeente Geldermalsen! Lul je hier maar eens uit a.s. woensdag op het gemeentehuis met honderden verontruste medeburgers. 100 euro per dag x 1500 is 4.5 miljoen per maand !!!  en dat voor 10 jaar omdat we :het willen en kunnen" ? 

 

Het probleem is dat de gemeente Geldermalsen geldproblemen heeft. Hiermee zou de gemeentekas gespekt kunnen worden.
www.gelderlander.nl...

 Geldermalsen, raadsleden en wethouders, houdt maandag 4 februari in het gemeentehuis een zogeheten 'expert-meeting'.

Daarbij worden vijftig deskundigen op het gebied van woningbouw, gronduitgifte, financiering en projectontwikkeling betrokken bij de discussie over de moeilijke financiële situatie waarin de gemeente verkeert. Die is vooral gevolg van een grote onverkoopbare voorraad bouwgrond. Met de bijeenkomst moet een uitweg worden gevonden voor de problemen.

 

Reacties


Gast

#665 Re:

2015-12-14 14:33:01

#661: triest heel triest -  

 Maar wat blijft er dan over van het argument dat de opvang zoveel kost? Waarom zijn wij dan nog bang dat de opvang ten koste gaat van o.a. onze zorg (door de gemeente geregeld), als die gemeente er financieel op VOORUIT gaat?


Gast

#677 Re:

2015-12-14 15:00:18

#661: triest heel triest -  

 A Ha !!! Daar heb je hem weer !!!  Geld voor deze armlastige gemeente is de drijfveer i.p.v. vluchtelingenopvang. Wat is dit voor een rampen-gemeente zeg. Zwakke bestuurders daar in Geldermalsen, ik zei het toch al. Geen ballen, zwakke schapen die ter provinciale slachtbank worden geleid. Het hoofd van de inwoners ligt al op het hakblok zeker, want zij zijn de dupe van zo'n wanbeleid. Bah......en dat zijn volksvertegenwoordigers? Mensen, kappen met die kliek !!!