Geen vluchtelingen en moskee in Ninove!

Quoted post


Gast

#94 Re: Re:

2016-04-13 21:55

#93: - Re:  

 DE 21st eeuw ! De eeuw waar de Europese bevoliing word vervangen en uitgeroeid door een barbaarse cultuur . De enige reden waarom het hier multicultureel is is omdat we tolerant zijn. Van deze tolerantie word misbruik gemaakt. Hoeveel joden zorgen voor overlast, hoeveel protestanten ( wat tevens een christelijke stroming is en hier dus thuis hoort) zorgen voor overlast? Haal die oogkleppen af en durf de realiteit onder ogen te zien. 6% van Belgie is moslim 45% van onze gevangenispopulatie bestaat uit moslims.

Reacties


Gast

#95 Re: Re: Re:

2016-04-14 06:00:28

#94: - Re: Re:  

Wil je daarmee zeggen dat het geloof de reden is waarom die mensen in de gevangenis zitten? Of is het misschien de jarenlange (generaties lange) achterstelling, ondedrukking en discriminatie die een rol meespelen? Of valt er misschien ook iets te zeggen over het percentage donkerblonde mensen, het percentage twee-benige mensen, het percentage alfabeten en het percentage ongelovigen dat in overweldigende meerderheid de gevangenissen bevolken?

Daarentegen worden Europese regeringen niet omvergeworpen door moslimlegers, worden Europese dictators niet bewapend en gefêteerd door moslims en hebben militaire interventies en economische sancties door moslims tegen Europa geen miljoenen doden achtergelaten sinds 1990.

Denk eens na voordat je zomaar iets roept! En gooi die kristallen bol weg, want die werkt niet.


Anonymous

#96 Re: Re: Re:

2016-04-14 10:20:42

#94: - Re: Re:  

 Welke tolerantie? Toch niet die van jou of die van de overige 500 ondertekenaars hier.

De hele wereld is multicultureel en ook altijd geweest. De mens heeft altijd gereisd en altijd gezocht waar zijn leven beter zou zijn. Dat is niet van nu en niet van niet-Westerse mensen.

Waarom hoort het christendom hier thuis? Weet u werkelijk niet dat dat geloof de west-Europese mens met geweld is opgedrongen? En niet alleen in Europa, maar in de gehele wereld. Of moet dat wel kunnen, volgens u? Valt dat onder die tolerantie van u?

U mag die gekleurde bril gerust afzetten.