Het plaatsen van camper op eigen oprit.

Beste

wij rijden met een camper , niet alleen als vakantie wagen, maar word ook gebruikt als  2de wagen waardoor deze zeer regelmatig weg is.  

Wij hebben een vergunning aan moeten vragen voor toelating te krijgen om onze camper op eigen oprit te mogen plaatsen, telkens moeten wij vernemen dat alles word geweigerd waardoor wij verplicht worden om onze camper te verwijderen.  dit zowel al van de gemeente als van de provincie uit.

Wij wonen in Hamont waar er vele campers of caravans staan geparkeerd aan voorzijde van de woningen.

er staat beschreven dat een camper niet mag zictbaar zijn vanop straat voor het straatbeeld , we hebben plannen waardoor dit allemaal kan opgelost worden met het plaatsen van een poort.

er werd bij bekendmaking van vergunning ook 1 bezwaar ingedient, ( buur ) 

we zijn wat ten einde raad en zou graag een petitie willen laten rondgaan om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen als u niet akkoord gaat met de beslissing van gemeente en provincie.

 

vind u dat het kan dat men een camper plaatst op eigen oprit langs de zijgevel.( eigenaar van de woning ) teken dan aub deze petitie en laat zoveel mogelijk rondgaan.

12795351_1080223698664381_3323650120018182671_n1.jpg

 

alvast bedankt voor jullie medewerking

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Coutereel - Vandamme toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook