Arco aandelen

Zoals iedereen kregen we 100% zekerheid dat dit om een veilige spaarbelegging ging.  Iedereen (800 000 man) heeft dan ook in het volste vertrouwen gekozen voor deze formule, zo ook ons hele gezinnetje (3 pers.)  Je mag zeggen wat je wilt maar KBC zat in dezelfde situatie ook met zijn aandeel maar probeert tenminste zijn problemen op te lossen op termijn. Waarin ze al voor een groot deel zijn geslaagd, nu nog het aandeel. Proficiat voor KBC ik heb het volste vertouwen dat hen ook dit zal lukken.  In plaats van extra bonussen enz... te geven zou ook Belfius beter eerst hun problemen aanpakken.       Dat dit niet onmiddelijk kan, alle begrip maar doe er iets aan en zorg ervoor dat deze 800 000 gedupeerden terug krijgen waar ze recht op hebben. Zijn wij in de fout draaien we er ook zelf voor op dus is het niet normaal dat dit anderom ook zo is.  Zoniet zijn wij uiteraard ook weg bij Belfius.  Maar ik blijf hopen dat ook Belfius voor een goede afloop gaat zorgen.  De politiek investeerd soms in zaken waarvan je denkt is dit wel nodig.  Mensen die het echt nodig hebben kunnen er dan gewoonlijk geen gebruik van maken maar de bevoorrechten eens te meer. Maar dit geld (allemaal van de kleine spaarders) was reeds van ons, dus geef het terug

Dank bij voorbaat

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Lydia toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook