Behoud een zwembad Brandenburg gemeente de Bilt

kakker

/ #158 We krijgen er zwembaden bij ...toch?

2013-07-08 09:23

Met een beetje geluk hebben we er binnenkort 2 zwembaden bij.
Nadat het natuurbad jaren geleden is overgenomen door de golfclub, wat natuurlijk een geweldige sport is, op zeer hoog niveau gespeeld wordt en waar half gemeente de Bilt rondloopt..NOT. Zwembad Brandenburg is in vierkante meters zeker de helft kleiner geworden dan in de jaren '80. Buitenbad weg, parkeerplaatsen, sportschool, beachvolleybalveld en een doe het zelf zaak(ook al dicht) ervoor in de plaats......Oh ja en een ligweide....wauw, net alsof die er eerst niet was.
Geboren en getogen in gemeente de Bilt heb ik op de Van Dijckschool gezeten en natuurlijk in de zwembaden bij vriendjes in de tuin gespeeld, met een papa in de gemeenteraad. Ook besef ik nu dat het de bestuurders van toen waren die destijds het alle mensen gunden om "gewoon" te kunnen zwemmen in je woonplaats. En besef dat we toen lang niet zoveel inwoners hadden.

Gelukkig krijgen we er wel 2 zwembaden bij, het is even wachten op regen ...veel regen.... maar dan moeten de tunnels onder de sporen straks toch flink vol kunnen lopen.

Heel erg jammer dat het zo moet, gelukkig kunnen we door de tunnels straks ook eerder bij SCHC zijn.