Hondenbezitters staan in de kou


Gast

/ #8 ideeën genoeg!

2013-07-11 08:28

En als je dan in een aangepast renveld toch onverwachts een drol tegen komt, ruim hem dan gewoon op.. doen ze in Sliedrecht ook.. houd het samen netjes..

Suggesties voor plekken:
- stukje bij de rivier waar ook honden mogen zwemmen.
- weiland naast de boothelling.. is wel van iemand, dan betaal je die beste man toch van de hondenbelasting? kunnen ze heeeeerijk ravotten! Paar agilititoetellen neerzetten en plezier voor 10.
- park westwijk, aangelijnd toegestaan
- wetering, aangelijnd toegestaan (desnoods tussen 19.00 en 20.00 uur losloop mogelijkheid)
- stuk achter de merwedestraat afzetten voor honden en verbodsborden weghalen.. (op die plekken aanlijnplicht)
- achter de baijensweer aangelijnd en een deel afgezet, eventueel aan de kant van de snelweg met een hekje aan beide kanten zodat het speeltuintje gescheiden is, kan je in iedergeval even los rennen
- achter het spoor tussen bepaalde tijden, tot het hekje (snap best dat er anders boeren last van hebben)
- op de plek waar de koningin wilhelminaschool heeft gestaan.. wat een berg ruimte is daar! desnoods tijdelijk gras neer planten en afzetten met hekken.. heerlijke ruimte!
- renveld wetering aanpassen... kuilen dicht, stuk ophogen, water beter weg (gootjes plaatsen die afwatering bevorderen?) Alles schoon en paadje voor de wandelaars er naast..

Ideeën genoeg.. Doe er wat mee gemeente Hardinxveld! Ik heb het al vaak genoeg aangeschreven, maar er word NIKS mee gedaan! Kom op!

Daar in tegen.. er staat toch ook niet op bordjes.. verboden voor katten, verboden voor oude mensen? Discriminatie! En die katten poepen ook alles er onder!