Hondenbezitters staan in de kou

Stop de discriminatie tegen honden!

/ #15

2013-07-11 16:07

Tja als die witte bordjes overal om ziek van te worden, maar lieve hondenbezitters hier een klein mini beetje goed nieuws, alle witte bordjes waarop met zwarte letters staat verboden voor honden zijn NIET rechtsgeldig. Waar een rond bord met rode rand staat is het wel verboden voor honden.
Overigens gemeente hardinxveld ik betaal al 10 jaar braaf mijn hondenbelasting en in die tien jaar heb ik er niet voor terug gehad hoe durft u als gemeente dan te beweren dat er geen geld is????????? En gemeente hardinxveld had u onlangs niet beloofd een tengels te creëren in boven hardinxveld? Iets wat u niet bent nagekomen, daar mogen namelijk de hondenbezitters enkel over de tiendweg lopen waar veel sluipverkeer is en waar veel bouwwerken is, zeer onveilig voor onze viervoeters. O en dan mogen de trouwe viervoeters van boven hardinxveld nog los lopen aan de buitenzijde van het fietspad langs de dijk. Beste gemeente gaat u er dan ook zorg voor dragen dat alle vishaken die er liggen verwijderd worden? En wanneer gaat u uw medewerkers boetes uit laten delen aan de vissers die daar zomaar de vis die ze gevangen hebben neer gooien alsof het geen levend wezen is. O en als uw wetshandhavers er dan toch zijn laat hen dan meteen de hangjongeren het strandje schoonmaken, al dat gebroken glas op een plek waar onschuldige viervoeters los mogen lopen gevaarlijk! Kunne ze meteen ook de vervuilers daar op de bon gooien! En wat dacht u van deze gemeente hardinxveld uw wetshandhavers hebben onlangs een hondenbezitters gedreigd een bon te geven als deze zijn zakje met uitwerpselen dichtgeknoopt en wel in de vuilnisbak bij het voetveer zou gooien, schandalig! Dus beste gemeente waar heeft u de hondenbelasting aan uitgegeven? En lieve hondenbezitters wij hebben sinds februari dit jaar het recht om protest aan te tekenen tegen de honden belasting mits wij kunnen aantonen dat de gemeente in gebrek is met de voorzieningen, en beste hondenbezitters de uitgave die de gemeente heeft gedaan aan al die overdreven dure niet rechtsgeldige borden met verboden voor honden mogen gelukkig niet uit dit potje betaald worden!

Lieve hondenbezitters vanaf volgende week hoor ik weer bij jullie daar ik dan mijn nieuwe trouwe viervoeter mag halen!

En beste gemeente ik laat u weten dat ik dit jaar voor niks gewoon 3 weken teveel hondenbelasting heb betaald, scheelt u weer in de onkosten! Al die administratie die u had moeten doen door nu een hond af te melden en 3 weken later een nieuwe hond aan moet melden had u vast en zeker teveel kopzorgen bezorgd