De Zelfstandigenaftrek Moet Blijven

gas

/ #615 gas

2013-08-28 23:34

Het gaat niet alleen om dit issue van het afschaffen van de zelfstandigenaftrek, dat zoveel creativiteit en integer- en hard sleuren van individuen gaat vernielen. Het begrip voor die krachten, cultureel en financieel gezien, van een internationaal gewaardeerd Nederland, trots en weerbaar in eeuwen, wordt weggeveegd. De makkelijk ogende, bijna onopvallende inbreng van honderdduizenden Nederlanders, zonder veel risico voor de staat, met de onschatbare particuliere diensten van die ondernemers wordt te grabbel gegooid door politieke amateurs, die alles gaan verbranden in een strovuur. Onze politici zijn het stenentijdperk waardig. Waar we hebben gelachen en arrogant gehoond naar omringende landen, zijn we regelrechte buren van Spanje Italie Griekenland aan het worden. Belgie holt ons lachend voorbij. De arrogantie van de voortdurend lachende politieke smoelen, die het allang bekonkeld hebben voor ons, sukkels. De smile, die voortdurende glimlach, lachen , lachen , uitlachen.
Rutte, Samson doen dat. Ze kijken alleen naar elkaar. Wij liggen wakker, we hebben geen besef waarom zij zo zalig slapen. We hebben op ze gestemd. De politiek denkt in getallen, maar de individuele ondernemers zijn het verband , de hechtheid van onze samenleving.
Het is telaat.. bijna. Ik denk aan de goede verstaander, Het is een klein recent besluit, een metafoor voor schijt hebben aan een bevolking, van lak-aan-de-burger: schaliegas, schalielachgas. Kamp.vergassing Kamp. strafkamp.Voor dat je het weet.. We laten het toch niet allemaal gebeuren??? Het Europees hof voor misdaden tegen de menselijkheid is dichtbij, De daders stappen gewoon een kwartiertje in de bus, zonder stop.

Is er al een datum? Of data?