De Zelfstandigenaftrek Moet Blijven


Gast

/ #865 Overheid zou ondernemers moeten koesteren en niet beboeten!

2013-09-03 09:08

Aan een evt. economische groei op termijn komt al heel snel een einde als van 800.000 ondernemers meer dan 20% gaat stoppen. Om de economie op peil te houden zal het werk toch door iemand gedaan moeten worden? Hoe ziet men dat dan?

Heeft men de illusie dat dit dan moet gaan gebeuren door dezelfde werknemers bij bedrijven? Echt niet! Die zijn dan broodnodig voor andere hoogst noodzakelijke dingen als iedereen al wegbezuinigd is, zijn of te duur of het is te onflexibel of hebben er niet de kennis of kunde voor.

En startende ondernemers? Die gaan zich wel twee keer bedenken voordat ze gaan starten als de bijstand lonkt. Waar blijft de ondernemersmentaliteit dan? Niet iedereen kan in loondienst!

Die flexibele schil zorgt ook voor werkgelegenheidsbehoud voor eigen werknemers. Aan economische groei komt zonder aanwas van "nieuw bloed" bovendien al snel een einde!

En hoe zit het dan met het ontslagrecht versus zelfstandigenaftrek? Gaan we daar dan ook in snijden? Zolang de PVDA in de regering zit niet, want die is tegen afschaffen van ontslagrecht. Maar vervolgens wél alle zelfstandigen (die juist uit loondienst worden gejaagd en als min of meer als ZZP'er aan de slag moeten) afstraffen! Nee, dan zijn we goed bezig! Niet iedereen is werknemer en hoeft werknemer te zijn. Waarom toch?
We hebben juist ondernemers nodig om dit land de nodige flexibiliteit en economische groei te kunnen geven! Handen af van de zelfstandigenaftrek!
Lees dit artikel:
http://www.z24.nl/ondernemen/commissie-van-dijkhuizen-moet-zzper-koesteren-niet-beboeten