De Zelfstandigenaftrek Moet Blijven


Gast

/ #1138

2013-09-05 07:35

We zien al wat voor nadelen dit soort acties hebben van de regering. Deze aftrek schrappen treft weer eens een grote groep mensen en ondernemers. Daarna moet er gerepareerd worden om niet alles te vernietigen.

Als voorbeeld kun je nu al de gevolgen zien van het langer door laten werken van de ouderen onder ons. Dat verhoogd de jeugd werkloosheid, die worden dan crimineel, benadelen daardoor weer anderen, zij krijgen nooit werk en blijven dus in de uitkering, krijgen eerder kinderen, en er komen meer op straat dan gewenst. Het zelfde als de krottenwijken in de VS van kwaad tot erger.

Voorbeelden genoeg in ons land en de omringende landen.

De regering moet zijn uitgiften maar eens goed naar haar uitgiften kijken.
Dat levert meer op dan belasting verhoging voor groepen van burgers die hebben dan minder te besteden en komen er in teveel gevallen door op de bijstand.

Kijk nu ook eens naar Sierie om Oké daar moet een oplossing komen dat is duidelijk. Maar het is al gebleken dat die regering niet gevoelig is voor geweld maar wel voor de goedkope versie en dat is met zen allen blokkeren van de handels betrekkingen. Wanneer we echt alle mensen weg halen uit dit soort landen die een (religieuze) oorlog voeren is het snel gedaan.

Dat zijn mijn oplossingen voor ons probleem.

P.s.:
Het is misschien verstandig een regering te vormen van mensen die niet alleen hun eigen ik op de voorgrond stellen en met dat soort dingen in de aandacht willen komen.