Neen aan rekeningrijden voor personenwagens!


Gast

/ #167 Melk de Belgen niet uit!

2014-02-09 10:38

Laten we gebruik maken van het feit dat iedereen door ons land moet voor om het even wat. Laat dan ook iedereen die door ons land moet betalen! Een andere oplossing is: rondom ons land rijden. Dan lijden onze wegen zo niet.
Zo gaat het in ZWITSERLAND ook. Je bent niet verplicht om door hun land te rijden.
In de plaats van het rekeningrijden in te voeren en onze mensen weer te doen opdraaien voor … zouden we misschien een veeeeeel beter plan kunnen aanwenden, om onze bedrijven (die er voor zorgen dat wij economisch op de kaart kunnen staan) eens een hééééél ferme, blijvende bedrijfslastenvermindering te geven. Meer ruimte om mensen aan te nemen, … meer ruimte om te groeien, … meer ruimte om op wereldniveau mee te tellen, … meer ruimte om de juiste studies uit te werken voor de volgende generaties. …Dan kunnen we TROTS zijn. Dan zetten we België eindelijk eens positief op de wereld-markt-kaart.
Zorg er voor dat de economie goed draait, mensen werken en hun eigen brood verdienen. En stop met steeds geld uit de mensen hun zakken te kloppen maar investeer in goed en juiste middelen.