Voor het behoud van tweerichtingsverkeer op de Moorselbaan

DeeCeeDee

/ #20 Voorbeelden van doordachte verkeers-keuzes in Aalst

2014-04-24 05:14

1) Eenrichtingsverkeer Dirk Martensstraat : prachtig : de bewoners van de Pieter Coeckestraat, Wellekensstraat, De Visscherestraat en de Meuleschettestraat zijn u wellicht enorm dankbaar !
2) Doorsteek Bredestraat een het stadion van Eendracht Aalst : rondjesrijden rond de H. Hartkerk en terugrijden naar het Texaco-station : de bewoners zijn u daarvoor enorm dankbaar !
3) De ramp van de herinrichting van het Werfplein waar door de foutieve inschatting van een geplande eenrichting op de Sint Annabrug (! plannen zijn er nog steeds,...! opgelet !) een draak
van een verkeerssituatie is ontstaan. De oplossing is : een rotonde, zoals het altijd al geweest is !
4) Binnenkort : eenrichtingsverkeer in de Verbrandhofstraat vanop rotonde "het Bolleke" richting Zwartehoekbrug ! Dit wordt voor alle bewoners van de achterliggende straten gewoon GROTE rondjesrijden of alternatief ! Neem de ring !
5) Ondertussen gecorrigeerd want fout : dan toch tweerichtingsverkeer in de Vaartstraat !
6) Jaren geleden : eikstraat eenrichtingsverkeer : afgevoerd wegens protest van de inwoners !
Conclusie : het beleid is er vooral op gericht om vooral GEEN doorstroming te hebben van het verkeer van de INWONERS binnen de kleine ring !
Oplossing : ALS OOIT de ondertunneling van het kruispunt Gentsesteenweg/Boudewijnlaan er komt komt er wellicht doorstroming op de ring zonder ellenlange files vanaf 7.30 u 's morgens en zullen mensen misschien wel de ring willen nemen. Maar op dit moment zijn alle vorige verkeersingrepen gewoon PEST-maatregelen,... omdat betrokken spelers NIET weten wat de gevolgen (kunnen) zijn van hun ingrepen !
Nog een tip als iemand van de "deskundigen" dit leest : wanneer komen er VIER ontruimingspijlen op het kruispunt aan het OLV te Aalst ?