Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

De boemerang

/ #2393 Re: Re:

2014-04-29 10:52

#2390: - Re:

"Voor jou is het echt wel de hoogste tijd het land te verlaten.. Min kukel.. Geef geert nu nog eens ongelijk dat hij zegt dat de buitenlanders die zich niet gedragen het land uit moeten!"

En wat doet u met al die binnenlanders, die zich niet gedragen? Eng idee hoeveel van oorsprong Nederlanders zich niet in het buitenland weten te gedragen? Willen we die echt allemaal terug? Of geldt het terugsturen alleen voor Nederland? Wat is in uw ogen 'zich misdragen'? Dit roepen, of dit doen, of het roepen dat alle buitenlanders er dan maar uit moeten, of misschien: het jarenlang op het pluche zitten, alle verantwoordelijkheid ontlopen, keer op keer mensen schofferen, geen enkele constructieve bijdrage leveren, zich rond de klok bewaking laten aanleunen die u en ik mogen betalen, kiezersbedrog, hypocrisie, politieke carrière maken omdat veel mensen te moe zijn om voor zichzelf te denken en het nablaten van one-liners een stuk gemakkelijker vinden, en noem maar op? In mij ogen is dit parasiteren op de maatschappij toch echt 'zich misdragen'.

Ja, ik geef Geert nog steeds ongelijk en zal dat blijven doen totdat Geert eindelijk eens een positieve bijdrage gaat leveren aan deze maatschappij, in plaats van deze alleen te willen ontwrichten, loze kreten te slaken, die hij toch nooit kan waarmaken, maar waardoor hij, dankzij mensen als u, wel weer vier jaren op kosten van de staat het pluche warm mag houden.

Tuurlijk zult u altijd een voorbeeld blijven vinden van een Nederlander van allochtone origine die zich misdraagt, net zoals er ook altijd minstens evenveel voorbeelden te vinden zullen zijn van 'oorspronkelijke' Nederlanders die zich elders misdragen. Maar focus je nu eindelijk eens op de overweldigende meerderheid van Nederlands met een buitenlandse afkomst die zich niet misdragen en die wel degelijk een positieve bijdrage leveren aan deze maatschappij. Met hen zul je een oplossing kunnen vinden, niet door de rotte appels te verwijderen. Want iedere appel, als die er rijp genoeg voor is, kan rot worden.

Vorm je eigen mening en herkauw niet alweer die plattitudes van een gemakzuchtige volksmenner.