Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

ik

/ #455 politici en corpocraten

2014-07-26 10:51

burgemeester van aartsen (vvd) die het verderfelijke karakter van de demonstranten niet wil onderkennen en ook burgemeester broertjes (pvda) die de dochter van putin Nederland uit wil zetten zijn incapabele clowns die de importhaatzaaiers in dit land geen strohalm in de weg leggen.
De eurofiele paljassen die de bedenkers van de europese unie van Munt en Markt klakkeloos nablaten onderwijl de M van Moraal in de onderste la van hun bureau gestopt hebben (mits ze die ooit gehad hebbeb natuurlijk).
Dit zijn geen onafhankelijke volksvertegenwoordigers, dit zijn gevaarlijke mensen die burgers tegen elkaar opzetten ten einde hun hoger doel te bereiken.
Hoe het ook moge aflopen in dit land, dit soort mensen (politici en corpocraten) kan later onmogelijk roepen "wir haben es nicht gewusst". Want ze werden aan alle kanten gewaarschuwd door de terecht bezorgde bevolking.
Hopelijk wordt dit nooit vergeten als ze ooit verantwoording moeten afleggen voor het wegkijken, goedpraten, bagatelliseren van dit soort praktijken en voor het demoniseren van klokkeluiders.