behoud bomen aan de Van Heemstraweg Weurt


Gast

/ #9

2014-09-19 17:36

Toelichting: Wij hebben onze handtekening geplaatst omdat de wensen van de klankbordgroep ons als betrouwbaar en steekhoudend overkomen. Ook de reacties van omwonenden en de reacties uit de toelichtingen/opmerkingen bij de verschillende handtekeningen getuigen van een persoonlijke betrokkenheid bij de eigen woon- en leefomgeving. En terecht, daar gaat het in dit geval om!

Daarenboven willen we met onze ondertekening uiting geven aan ons gevoel van grote zorg over de capaciteiten van onze bestuurders. Hoe is het mogelijk dat bestuurders burgers uitnodigen om mee te denken aan een ( noodzakelijke) aanpassing van de eigen leefomgeving van deze burgers en dat onze bestuurders de eerste resultaten van zo'n overleg zomaar naast zich neer  leggen en het laten uitmonden in een ordinaire ruzie. Natuurlijk kun je als bestuurder van mening verschillen met je burgers. Maar zaken die zo direct de privésfeer van de eigen leefomgeving van burgers betreft, handel je niet op deze wijze af!

Wij kunnen ons niet voorstellen dat de Gemeente Raad zo'n acties ondersteunt; kortom we gaan er van uit dat de Raad de verantwoordelijken met hun voorgenomen plannen terugfluit.

Henk en Sybil Wijnhoven

Weurt