Botte


Gast

/ #8

2014-11-04 11:45

Dagelijks zie ik op Twitter tegels voorbijkomen die ronduit gewelddadig zijn, personen of groepen die dood gewenst worden, of zeer ernstig soms op de persoon af beledigd worden.
Het hebben van een scherpe mening of het nu links of rechts is maakt me eigenlijk niet zoveel uit, ik ben van mening, om een goed beeld te krijgen van een bepaalde maatschappelijke of andere problematiek je je moet kunnen voorzien van informatie verstrekking in de pro's en contra's.
Eenzijdige berichtgeving als in bijvoorbeeld Noord Korea of gecensureerde als in China is een schending in waarheidsvinding van de samenleving, eenzijdige berichtgeving leidt tot een verwrongen en onjuist wereldbeeld, daarom is het van heel groot belang dat de vrijheid van meningsuiting binnen gestelde wettelijke kaders gerespecteerd dient te worden.
Dat moet dus zowel gelden voor de groep die het multiculturalisme omhelzen alswel de groep de daaruit vloeiende maatschappelijke problemen onder de aandacht willen brengen.
Vanuit dit standpunt zonder partij te kiezen is het niet behoorlijk en gerecht, zelfs in strijd met de vrijheid van meningsuiting dat in dit geval Botte te pas en te onpas geschorst wordt.
was getekend WsNL_Henry