Wij willen bus 480 en 430 aan de schoolhalte meteen na de les!

prof in ov kunde

/ #9 Avondonderwijs

2014-12-11 15:25

ik zelf heb in Arendonk Sintclaracollege avondonderwijs gevolgd, van 18'30 tot 21'40 en daar zijn zo'n 500 cursisten aanwezig per week maar de 480 rijd niet om via de school. Vervolgens staat ze in Reusel te wachten tot 22'00 dat half uur dus, plus dat er geen aansluiting is op de trein naar Antwerpen. Zelf heb ik mee gemaakt dat er volk van Breda aanwezig was en die dienen via Reusel en Eindhoven om te rijden met de bus, terwijl Poppel Tilburg de laatste om 21'05 vertrekt. 'smorgens zijn er wel extra bussen van en naar Arendonk, maar laten niet toe dat men na 8'15 of enkele tijd later er nog aansluitingen zijn op de treinen Mol Hasselt, Turnhout Brussel, en bus Ravels Eel Tilburg.

Voort heb ik een week in het ziekenhuis gelegen en bij ontslag van de medepatienten vertelde de verpleegster dat men niet verzekert was bij een ongeval onderweg naar huis, maar twee uur is het stik druk op de ring en om vier uur zijn de scholen uit.

Tot slot begrijp ik niet waarom men van Mol doorrijd naar Hoogstraten, maar Reusel niet doorrijd naar Brecht, terwijl die van Geel het resterende stuk naar St - Jozef zou kunnen overnemen en aldaar 5 lijnen heeft.