Afschaffing VERPLICHTING poliovaccinatie


Gast

/ #139

2015-01-13 13:23

ABSOLUUT TEGEN VACCINATIE, VACCINATIE VRIJHEID VOOR IEDER EN NOG LIEFST DE AFSCAFFING VAN ALLE VACCINATIE IS PUUR GIF EN KASSA KASSA VOOR DE FARMACIE

heb zelf twee dochters die al problemen hebben gehad met inentingen. Van allergiesche reacties op kleurstoffen enz... ttot eczeem, tot verdwijnen van de witte bloedcellen van de inenting hersenvliesontsteking met azls gevolg een zwwaa vermoeidheisprobleem die al jaren aan sleept en hoge kosten met zich mee brengt. Jammer genoeg wordt er Belgie niets voorzien om melding te maken en onderzoek naar de gevolgen van inenting ! ( Ik heb het artikel van Dr, ghis gelezen over sqaleen die in de inenting zit van hersenvlies, mijn gevoel weet dat dit klopt dat het daarvan voort komt ) gelukkig bestond er homeopatisch aanvulling voor witte bloedcellen, tot tweemaal toe twee lange termijnen toegepast, bestaat niet in de klasieke geneeskunde,Ik ben voor de gehele afschaffing van alle inentingen en vrije keuze.
In een blad die alleen voor Dr is staat beschreven dat de inenting van HPV bewust voorzien is om een generatie te hebben van minder geboortes, de gevolgen zijn gekend en toch doen ze er niets aan. Dat azlle inentingen bewust zijn gecreerd om de bevolking ziek te maken zodat ze levenslang medicatie nodig hebben.
Dat artsen daar blijven aan meewerken is heel erg !