Ik steun Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina (SRP)

Crusaderjihadizionist

/ #57 Religie

2015-01-21 23:18

Het is toch zot omdat er in je religieuze boekje staat dat dit stukje land van jou is dan maar alle anderen er uit te trappen.  

en het argument het was al joods land sinds salomo en david is ook loos, geef de romeinen dan hun rijk terug of de hohenzollers hun pruisen. (of duitsland sudetenland), en de grieken het complete westen van modern aziatisch turkijke. of dan terug naar de ottomanen. Maar trap geen mensen uit hun huis, dat doe je niet.

en anti israel argumenten zijn geen anti semitische argumenten want de palestijnen(bestaande uit christenen, joden en moslims) zijn net zo goed een semitisch volk. Het zijn verdomme broedervolken, en ik snap niet waarom men elkaar altijd zo aanvalt. En beide semitische volken (en anderen) komen allemaal uit die streek, en zijn niet/nooit louter joods geweest.
(bijvoorbeeld de Carthagers, je weet wel met hannibal en zijn olifanten. Zij stammen af van de feniciërs ook een semitisch vok, broedervolken van de hebreeën en arabiërs)


Maar voor de zekerheid, pro-palestina is niet pro-hamas wat je ook probeert te stellen.
Anti-palestina is dus in zekere zin ook een vorm van anti-semitisme omdat een palestijn (en elke arabier ook) semiet is. (aldus de geschiedenis leer).