Stad Brugge: Stop met het euthanaseren van zwerfkatten

Devroye Tine

/ #614 goede dierenartsen?

2015-06-24 07:55

en de dierenartsen, zijn die daar zo goed..??

ook veel klachten: zien niet dat hond in verwachting is, jongen zal krijgen dus. Zien niet dat hond vrouwelijk is en niet mannelijk, kunnen geen hond Chippen: moet zo vlug gebeuren dat de hond BLOEDT in de nek..en staat te trillen op pootjes=eerste kennismaking met het 'goede asiel.. Zien niet dat kat doodziek is, want zo worden ze geadopteerd door onwetende mensen, die er nog 90 euro voor betalen ook, om maar te zwijgen van de verdere kosten dan.. Ook vele honden die na adoptie door ziekte niet lang meer leven, doordat er geen goede zorg was in het asiel.

hond die (ten onrechte) ter dood veroordeeld is moet nog dagen in kot blijven achter slot, vooraleer 'verlossend spuitje komt'.. (empathie van dierenartsen??)

slechte zorg, te laat, helemaal geen medische zorg.. door schuld dierenartsen(liegen: zeggen dat ze gekeken hebben, maar kijken niet) honden met SCHURFT die dan nog geaaid worden door UW KINDEREN die komen wandelen.. Ja, ook voor DE MENS is dit geen goed asiel dus.. Nochtans is het bestuur van de stad op de hoogte..