wij willen geen Asiel In Gorinchem

Jan Singa
Gast

/ #47

2015-09-25 13:03

Ik heb deze petitie ondertekend omdat een blind paard kan zien aankomen dat dit totaal verkeerd gaat in Europa. Ik ga graag op vakantie om andere culturen te zien en kennis te maken, daar houdt het mee op. En of iemand nu een kruisje slaat, bid tot God of Allah, atheist of wat dan ook het zal mij zorg zijn. Maar ik heb geen zin meer om mij weer en nog meer aan te gaan passen aan een totaal andere gedachtenwereld.

Een gedachtenwereld die in zekere zin heel gevaarlijk is voor ongelovigen, want ja dat ben ik. Het Midden Oosten, nu niet bekend om zijn cultuur van dankbaarheid. Meer van 'ik moet en ik heb recht.....en jij moet aanpassen aan mij'. Wie zegt dat het wel meevalt in NL is een aperte leugenaar, die waarschijnlijk uit de linkse 'vluchtelingenruif mee vreet'. Vechtpartijen in AZC, een Syrische vrouw die AZC in Duitsland met een IS kamp vergelijkt, niet om de Duitsers maar om haar mannelijke geloofsgenoten. Tunesier in de trein met diverse nationaliteiten en nog meer verschillende namen. Syrisch paspoort met de pasfoto van edelachtbare heer Rutte erop. Heb in het verleden Somalische 'vluchtelingen' in de straat gehad die nb op vakantie naar Somalie gingen!! Niet gelogen. Omdat die idioten (lees bepaalde groep van NL/Europa) dit allemaal toelieten. Sorry ik zit er niet op te wachten.

Straks is dat tentenkamp bij Mekka weer leeg maar helaas die houden de grens dicht voor hun geloofsgenoten omdat zij de cultuurschok niet aankunnen. Natuurlijk is er onder al die 'vluchtelingen' altijd wel een zielig plaatje te schieten, ik vind het ook grappig een zoenend stelletje in een tentje en vreselijk zo'n verdronken manneke op het strand te zien liggen . En dit omdat Pa vroeger zijn tanden niet poetste en in Europa/Canada voor duizenden euro (gratis) wilde laten restaureren. Dit kon zogenaamd in Turkije niet. Laat me niet lachen, hele praktijken doen daar niet anders. Volgens mijnheer was asiel geweigerd door Canada en volgens zijn zus had hij dit nooit aangevraagd.

Kortom de stoet met leugens & bedrog is op hol geslagen richting het Westen, mede dankzij Mevr. Merkel. Maar die komt er in Dld nog wel achter.