geen AZC in Geldermalsen


Gast

/ #801

2015-12-15 10:24

Ik ben 63 en al 5 jaar werkeloos. Ik heb destijds een technische opleiding HTS werktuigbouwkunde cum laude afgesloten en ik ben altijd cursussen blijven volgen. Ik heb bedrijven tot 200 werknemers zelfstandig aangestuurd. Ik ben nergens met ruzie weggegaan en ik heb overal een positieve beoordeling gehad. Ik heb mij nooit misdragen en ik ben nooit in aanraking met justitie geweest. Een bewijs van goed gedrag durf ik zonder problemen aan te vragen.

Ik ben al 5 jaar bereid om bijna alle banen aan te nemen. Ook ver onder mijn niveau. Bijvoorbeeld vrachtwagen chauffeur. Ik heb de eerste 3 jaar van mijn WW meer dan 1 x per dag gesolliciteerd. In mijn Postvak Uit staan 3.000 verzonden sollicitaties. De keren dat ik telefonisch solliciteerde of bij bedrijven aanbelde kan ik moeilijk inschatten. Ik kom nergens aan de bak. Ik en mijn mede werkelozen worden als labbekakkers neergezet.

Hoeveel mensen werkeloos zijn wordt door het CBS bepaalt aan de hand van een enquête. Het CBS bepaalt dat het aantal werkelozen circa 600.000 is. In werkelijkheid zal het juiste getal dicht bij de 2.000.000 liggen. Verdiept u zich hier maar eens in.

Nu halen wij in 2015 circa 60.000 kanslozen het land in. Na gezinshereniging zullen dit circa 300.000 kanslozen worden. Meer dan 70% van die 300.000 mensen zullen een uitkering gedurende de rest van hun leven blijven ontvangen. Na 3 generaties zal dit percentage niet dalen. Dit verzin ik niet. Dit zijn de cijfers uit het verleden.

Met andere woorden: wij halen een ramp naar ons toe. Sinds Jan Maat (in 1980) is deze ramp alleen maar verder uitgegroeid. Deze mensen worden alleen maar naar ons land gehaald om de lonen te verlagen. Wij hebben ons compleet uitverkocht aan de EU. Zelfs 1500 asielzoekers kunnen wij niet meer tegenhouden. Geen wonder dat Wilders dit een flut parlement noemt. De burger vervreemdt steeds verder van de politici en de mensen die wij betalen om onze belangen te dienen.

Wat in Geldermalsen gebeurt is een typisch staaltje demagogisch regenten gedrag van hedendaagse bestuurders. Eerst in achterkamertjes alles bekokstoven en dan de bevolking ermee overvallen. Dit alles om het financiële wanbeleid van de afgelopen jaren te compenseren en bovendien jezelf als burgemeester in de landelijke picture te spelen zodat je over paar jaar door je partij wordt beloond met mooie positie elders. De bevolking met de brokken achterlatend. Ik vind het niet vreemd dat zoveel mensen richting PVV worden gejaagd. Ik ben geen fan van Wilders, maar ik ga er wel op stemmen. Puur om te laten zien dat ik geen enkel vertrouwen heb in onze hedendaagse bestuurders.

Beste Gutmenschen:
Wordt eens wakker. Kijk eens naar de voedselbanken. Beschamend dat jullie gelukzoekers verwelkomen. Als je met je eigen volk geen contact kunt krijgen, dan moet je deze afwijking die in je zit niet compenseren door contact te zoeken bij asielzoekers.