>> Aftreden huidige kabinet <<


Anonymous

/ #72

2016-03-02 01:08

Ja, laten we met z'n allen gaan stemmen op Wilders, de man die bij de eerste de beste kans die hij kreeg iedereen, maar dan ook IEDEREEN een mes in de rug heeft gestoken.

Hj beloofde zijn kiezers immers in 2012 dat de verhoging van de pensioenleeftijd voor hem een keihard breekpunt zou zijn. Weet je nog dat hij de dag na de verkiezingen met Rutte en Verhagen in bed is gestapt en de pensioenleeftijd verhoogd kon worden dankzij de gedoogsteun van Wilders?

Stuur hem maar een bloemetje voor het breken van zijn beloften de eerste de beste keer dat hij met de grote jongens mee mocht spelen, zodat jij twee jaar extra mag doorwerken en vervroegde pensionering onbetaalbaar is geworden. Met rechte rug heeft hij jou voorgelogen en jou recht in de ogen kijkend in je gezicht gespuugd. Dat is Wilders voor je. Moeten we daar dan op stemmen?

Maar wat verwacht je ook van iemand die zijn eigen partij als een dictator heeft ingericht? Democratie? Hahahaha! Verkiezingsbeloften waarmaken? Hahahahahaha! Luisteren naar de wil van het volk? HAHAHAHAHAHAHAHAHA!