Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte


Gast

/ #594

2011-10-13 09:29

Zolang moslims in Nederland de gelegenheid krijgen om hun geloof op dezelfde wijze en uitbundigheid, met alle ellende van dien, te kunnen beleven zoals in hun thuisland, zal dit de integratie in de weg staan. Al jaren lang wordt dit door vele plitici niet alleen toegestaan, maar ook nog eens bevorderd. Overal krijgt de gewone burger de rekening van deze ellende gepresenteerd en verloederd Nederland. Juist dit beleid zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op.
Autochtone Nederlanders hebben zich tolerant en gastvrij getoond, zijn in het algemeen voor vrijheid van geloof en niet voor rascistisch. Tegen de publieke UITDRAGING (waaronder de Moskee) van een geloof zijn, met de daarbij horende niet Westerse ideeën, is niet hetzelfde als rascisme, maar wordt wel vaak zo geïnterpeteerd. Je mag in eigen land niks meer zeggen.
Dus nogmaals dames en heren politici: protesteren tegen deze wijze van beoefenen van een geloof met bijbehorende moskee op dit formaat is niet hetzelfde als rascisme. Het bevorderd de integratie NIET en zou alleen al om deze reden niet moeten worden toegestaan in deze wijk of elders in Nederland. Het behoud van geloof anno 2011 zou moeten betekenen dat het moet passen in de leefwijze van het GASTLAND. Zonder masale bijeenkomsten, zonder uiterlijk vertoon en overlast. We leven niet in de middeleeuwen. Er staat nergens in de wet dat naast de vrijheid van godsdienst, dit ook nog eens gefaciliteerd moet worden. Bidden kan je immers ook thuis.