Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij


Gast

/ #6994

2016-11-07 23:22

Ik vind het aardig gevonden als reactie op het hitsige gedrag van sommige van onze gekleurde medemens. Maar net zo goed zou je zo'n petitie kunnen bedenken voor onze " nederturken " hoewel ze in Turkije als toeristen worden gezien, zijn ze meer begaan zijn met Turkije dan het land dat hun welvaart, vrijheid en balans bracht.
En waarom is knecht zijn zo slecht? In het begin van de negentiende eeuw was knecht een normale functie net als lakei ( overigens nog steeds ) wie zeg dat zwartepiet een slaaf is, ze hebben nooit de kenmerken van slaven gedragen, brandmerken, geen knevels of boeien.
Het is echt schijten in het eigen nest van enkele gefrustreerde gekleurde medelanders.
Dat zelfde gebeurd door meerdere kleine luidruchtige groepen uit de minderheden, die zichzelf als benadeelden met veel zelfmedelijden zich vooral als zielige, niet begrepen, te kort gedane medelander willen presenteren. Nu doen de "Mediahoeren" daar volop aan mee want dat zorgt voor kijkers, lezers en dat brengt geld op. Vooral niet kritisch zijn nee lekker mee huilen met de wolfen in het bos. Politiek correct zijn, hoewel zo'n minderheid nog geen 2% van de Nederlandse bevolking uitmaakt laten we hun wel onze Nederlandse cultuur beïnvloeden dat is pas democratie. ( of nee was het niet dat de meerderheid die bepaald in een democratie )