Stop Leeuwarder horeca om zeep te helpen !


Gast

/ #21

2017-04-29 11:30

weinig kans van slagen aangezien de vastgeroeste ambtenaar met eigen bedrijf op het gemeente huis blijft zitten voor het leven, en zijn haar eigen hachje goedkeurd terwijl anderen nee op recest krijgen.

Het is al meer dan 30 jaar bekend dat ambtelijk leeuwarden uitpuilt van eigenbelang,vriendjespolitiek en zakkenvullerij met gelden die voor de leefbaarheid voor de burgers van deze stad is bedoeld.

Kijk om je heen de leegstand, geen winkels en het aantal betaalde banen wat er nog is, en als je zover kijkt kijk dan ook eens hoeveel mensen er werken met behoud van uitkering bij een commercieel bedrijf.

Ja al dat reflecteerd zich terug in de locale,regionale en landelijk economie, gevolgen zijn een tweede griekenland die in de maak is en politiek den haag sluit haar ogen voor het onrecht wat hier al meer dan 30 jaar plaats vind, name and shame, de pek en veren te voorschijn halen, er uit met die lui ze maken leeuwarden kapot, ze zitten allemaal met beide handen in de algemene pot te graaien, voor het gerecht die lui, en al dat geld wat onder mekaar is gesteelt/verdeeld, komt voor de volle honderd procent terug met rente, en de dief voor 30+ jaar de bak in..