Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte


Gast

/ #2169 Re: weer in een moskee frankrijk

2012-03-17 13:29

#2167: - weer in een moskee frankrijk 

Zoals is gebleken mogen nederlanders de problemen van bepaalde groepen NIET benoemen. Er is dan ineens sprake van discriminatie. Dat er in Nederland geen aanslagen op kerken voordoen of mannen met knuppels door de kerken lopen, dat doet er dan even niet toe. Dat het discriminerend is naar de nederlandse bevolking doet er ook even niet toe. Uiterst merkwaardig is het dat er wel allerlei opruimakties tegen zigeuners ondernomen kunnen worden.

Ook het meldpunt van de PVV ten spijt wordt ook dit zelfs op europees niveau veroordeeld. Ik zou zeggen, heren politici, richt uw onderzoeken maar naar overlast, criminaliteit, fraude enz. in zijn algemeenheid in bevoorbeeld een stad of landelijk en de probleemgroepen komen in de cijfers vanzelf naar boven!!!!

Wij mogen niet benoemen, dat de voorbeelden van belgië en frankrijk beiden Marokkanen waren, maar we krijgen ze wel in de achtertuin. Deze worden allicht als incidenten betiteld. Toch ben ik benieuwd als we in zijn algemeenheid een onderzoek doen naar aanslagen, geweld, criminaliteit enz. of wij "zogenaamde discriminerende" allochtone nederlanders een evenredig gevaar, overlast, bedreiging vormen voor andere bevolkingsgroepen, zoals dat anderom wel het geval is.