Aanlijn- en muilkorfplicht en fokverbod gevaarlijke honden.

Quoted post

Corrie

#103 Re:

2013-08-01 12:34

#101: -

Ik ben het helemaal met je eens. Het ligt aan de opvoeding en niet aan de hond. Als je niet de baas bent over je hond en geen overwicht hebt, dan ben je geen goede baas. Die kleine k*tkeffers zijn vaak de boosdoeners. Ze komen luid blaffend op je hond af en ze hebben geen opvoeding gehad. Die worden als baby's behandelt, mogen alles en worden nooit gecorrigeerd.

Onze honden (pitbull en Stafford) zijn opgevoed volgens de principes van Cesar Millan. Ze hebben geleerd om zich sociaal te gedragen tegenover mensen, andere honden en kinderen. Ook om andere honden te negeren die vreemd of dreigend gedrag vertonen. Als mensen eens naar de programma's van Cesar Millan zouden kijken dan zien ze wat ze verkeerd doen.

Mensen moedigen onbewust het slechte of angstige gedrag aan van hun hond ipv. het te corrigeren of negeren. Daar gaat het fout ! En idd, de tekkel staat bovenaan wb. bijtgrage honden. Niet de pitbull of de Stafford.

Mensen die een hond van een "gevaarlijk" ras nemen moeten zich eerst maar eens afvragen of ze hier mee om kunnen gaan en een echte baas kunnen zijn. Anders niet aan beginnen. Vaak genoeg schaffen mensen zo'n hond aan om stoer te lijken, ook al fout, want dat gaat ten koste van de hond. Nogmaals, Onze honden knuffelen je dood ipv. te bijten.

Reacties

MoreCowBell

#105 Re: Re: low IQ

2013-08-02 01:32:16

#103: Corrie - Re:

Onze honden knuffelen je dood ipv. te bijten....Oh je bent zo grappig hahahahaha. Ja nu wil ik gaan kotsen.