Red de Nederlandse beroepsbevolking!

Quoted post

jan faasse

#105 Hoezo de bond doet niets?

2014-01-12 13:13

Schrijver van deze petitie volgt het nieuws slecht en leest ook de vakbondsinformatie niet. Misschien is hij niet eens lid.
De vakbondbestuurders zijn al enkele jaren bezig om schijnconstructies in het beroepsgoederenvervoer aan te pakken met hulp en ondersteuning van de achterban. Als de petitieschrijver de 'bond' hiervoor wil inschakelen moet hij lid worden als hij dat nog niet is en actief met de bestuurders deze zaken aanpakken en je niet achter een boom verschuilen en kijken hoe een ander het voor je oplost.

Reacties

Gerrit.

#106 Re: Hoezo de bond doet niets?

2014-01-12 15:29:12

#105: jan faasse - Hoezo de bond doet niets?

Jan Faasse. De schrijver van deze petitie leest wel degelijk het nieuws en met mij alle andere die deze petitie tekenen. Vakbondsinformatie verteld al jaren hetzelfde maar doet niets tegen het toelaten van MOE-landers en de mazen in de cao! Ik ben wel lid en zit er korter op dan jij denkt. Ben al een aantal jaar met een baas in gevecht en steeds weer trekt de bond zich terug. De schijnconstructies in het vervoer worden door de regering en de bonden geboden en daarvoor is deze petitie, maar dat zal jij niet begrijpen als je een dikbetaald salaris hebt. Overigens betaald door de chauffeurs!

Ik verschuil me niet achter een boom anders zou ik deze petitie niet opgezet hebben. Ik wil met deze petitie alleen de nederlanse chauffeur redden en druk op de bond zetten tijdens de onderhandelingen om bijv. de mazen van de pauzestaffels, de tvt-regeling en doorbetaling bij ziekte wanneer een baas je kapot probeert te maken en je het niet meer trekt, dat hij dan maar 7 overuren p/w hoeft door te betalen. Dit zijn maar een dingen die ik op noem, maar er zijn vast collega's die ook wel andere dingen weten.

Voordat jij hier de petitie probeert de grond in te boren, zou je eens moeten laten zien dat er werkelijk wat gebeurt. We zien het 10 februari, wel 3 hele % loonsverhoging. Sorry hoor maar je maak jezelf volkomen belachelijk net zoals dat gelijk werk-gelijk loon, helemaal verbieden die Moe-landers! In elke tak of branche EIGEN VOLK EERST!!!!


Gast

#119 Re: Hoezo de bond doet niets?

2014-01-14 10:32:09

#105: jan faasse - Hoezo de bond doet niets?

Hoor je jezelf praten: we zijn al jaren bezig............ Wordt het toch eens tijd dat er iets nuttigs uitkomt toch???