Red de Nederlandse beroepsbevolking!

Quoted post


Gast

#117

2014-01-14 08:10

Het is een GROOT SCHANDAAL in al die jaren dat ik chauffeur ben dat dit beroep zo onder gewaardeerd wordt.In de jaren 70 hebben ook al eens een paar man via de Holland Duck club het beroep proberen op te waarderen ,Maar hun lukten het maar Minnimaal.Het enigen wat er overblijft is de BOEL HELEMAAL PLAT!!!!En geen woord geloven wat de HH,Heren zeggen.!!!!!

Reacties


Gast

#125 Re:

2014-01-14 14:51:57

#117: -

gelijk heb je. het beroep is heeeeeeeeeeeel erg ondergewaardeerd. willen we gelijk lopen met "normale" beroepen moet er minimaal 75% aan salaris bovenop het loon dat we nu krijgen.

gewoon alle chauffers, en dan bedoel ik ook alle inclusief de buitenlanders die hier in NL rijden, minimaal een maand niet meer rijden. moet je zien wat er dan gebeurt. het leger moet ingeschakeld worden want benzine/diesel moet toch aan de pompen geleverd worden, de supermarkten moeten bevoorraad worden, winkel enz. leert NL hiervan.........de regering bedoel ik............nee. die steken hun kop in het zand en doen aan struisvogelpolitiek.

ik hoop dat na een maand dat alles plat gelegen heeft de bonden wel wat kunnen bereiken. maar helaas we hebben vaak genoeg bij de bonden aangegeven dat we willen staken maar daar willen de bonden niets van horen.

 

mijn idee is het ook hoor...............de boel minimaal een maand plat en de grenzen definitef op slot!